Ισπανία: Και τώρα οι δυο τους...

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 23:49
UPD:23:53
REUTERS/ANDREA COMAS
A- A A+

Μία εβδομάδα πριν το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα 2-0 τη Λεβάντε και βρίσκεται ξανά σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή της πριμέρα ντιβιζιόν.

Η επικράτηση των «μερένγκες» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν άκρως... επαγγελματική. Με δύο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ, ένα σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε σχετικά άνετα στο «τρίποντο», που ήταν περισσότερο... ψυχολογίας μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα εντός κι εκτός των συνόρων.

Τα πάντα, πλέον, θα κριθούν την επόμενη Κυριακή (22:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος στο «Καμπ Νου», ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να «καθαρίζουν» εν πολλοίς τον τίτλο σε περίπτωση νίκης, αντίθετα με «διπλό» η Ρεάλ θα βρεθεί «αγκαλιά» με την επιστροφή της στον «θρόνο» της πριμέρα ντιβιζιόν.

Στην 5η θέση του πρωταθλήματος ανέβηκε η Σεβίλη μετά το άνετο 3-0 επί της Έλτσε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Ο Κάρλος Μπάκα με δύο γκολ στο 18΄(πέν.) και 32΄ έβαλε μπροστά τους Ανδαλουσιάνους με 2-0 και στο 81΄ ο Γκαμέιρο «σφράγισε» το «τρίποντο» για το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι.

Δυσκολεύτηκε η Μάλαγα απέναντι στην ουραγό Κόρντομπα, αλλά τελικά επικράτησε με 2-0 στο «Ροσαλέδα». Ο Χουάνμι στο 48΄ άνοιξε το σκορ και έξι λεπτά πριν τη λήξη ο Αμραμπάτ «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Χάβι Γκράθια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις