Ισπανία: Πέρασε από το Βίγκο η Αθλέτικ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 00:52
UPD:15:56
EPA/LUIS TEJIDO

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκε στο 17΄ με τον Αντούριθ, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σαν Χοσέ στο 32΄ και παρά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους (64΄ Λαριβέι), άντεξε κι έφυγε με το «διπλό» από μία δύσκολη έδρα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία περνώντας νικηφόρα από το Βίγκο με 2-1 επί της Θέλτα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκε στο 17΄ με τον Αντούριθ, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σαν Χοσέ στο 32΄ και παρά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους (64΄ Λαριβέι), άντεξε κι έφυγε με το «διπλό» από μία δύσκολη έδρα. Από το 85ο λεπτό οι Βάσκοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Σαν Χοσέ, παρ' όλα αυτά άντεξαν και πήραν το «τρίποντο».

Νωρίτερα, η Ράγιο Βαγεκάνο ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 από την Γκρανάντα (8΄ Κόρντομπα) και με τρία γκολ μέσα σε 25 λεπτά στην επανάληψη, επικράτησε με 3-1 αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Δύο γκολ πέτυχε ο Μπουένο (65΄, 76΄), ενώ το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους, που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, πέτυχε στο 90΄ ο Εμπάρμπα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις