Βόλεϊ: Δηλώσεις Καλμαζίδη, Καζάζη

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 23:10
UPD:23:14
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Καλμαζίδης στάθηκε στην ποιότητα των παικτών του «δικεφάλου» του Βορρά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις που έκανε μετά τον τελικό τόνισε ότι «αυτό που κρίνει έναν τελικό είναι η ποιότητα», ενώ πρόσθεσε: «Έπαιξαν δύο ομάδες με μεγάλη ισορροπία, κάτι που έχει φανεί στα μέχρι τώρα μεταξύ μας παιχνίδια. Ο τελικός ήταν σκληρός».

Για το που κρίθηκε το ματς απάντησε: «Πιστεύω ότι ένας σημαντικός παράγοντας ήταν το σερβίς. Πιέσαμε πολύ και είχαμε καλύτερο μπλοκ-άμυνα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Πολλές φορές, όμως, δεν αρκεί να είσαι διψασμένος. Νομίζω ότι ένας τελικός κρίνεται από την ποιότητα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, επισήμανε πως βασικός στόχος της ομάδας του παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ κατάκτησε δίκαια το τρόπαιο.

Ο έμπειρος προπονητής είπε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, πήρε δίκαια το Κύπελλο. Οι παίκτες του ήταν καλύτεροι στο κομμάτι του μπλοκ και τελείωσαν δύσκολες μπάλες. Φάνηκε πως το ήθελαν περισσότερο, σε ένα τελικό που συμφωνώ πως ήταν σκληρός.

Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά ο αντίπαλος μας είχε περισσότερη σιγουριά στην επίθεση και πήγαινε με αποφασιστικότητα σε όλες τις φάσεις. Ο στόχος μας παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ παίρνει ψυχολογικό αβαντάζ μετά από αυτή τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις