Η Σαουθάμπτον «φρέναρε» την Τσέλσι

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 17:42
UPD:17:44
REUTERS/Eddie Keogh
A- A A+

Η Μπέρνλι έκανε ένα πρώτης τάξης δώρο χθες στην Τσέλσι με τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, μόνο που οι «μπλε» αποδείχθηκαν... ακατάδεκτοι, επιβεβαιώνοντας ότι δεν συνήλθαν από το σοκ του αποκλεισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να ξεφύγει με οκτώ βαθμούς και να έχει και αγώνα λιγότερο από την περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας, μόνο που λογάριαζε χωρίς της Σαουθάμπτον, η οποία με το 1-1 που απέσπασε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεκδικεί είσοδο στην πεντάδα.

Η γηπεδούχος Τσέλσι προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα και στη συνέχεια... εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Οι «Άγιοι» κυριάρχησαν πλήρως, έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Τάντιτς στο 18΄, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μάτιτς στον Μανέ και στη συνέχεια χρειάστηκε η κλάση του Κουρτουά για να μη φτάσουν οι φιλοξενούμενοι στην ανατροπή!

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρωτοπόρος στην πρέμιερ λιγκ βελτιώθηκε και πίεσε, αλλά αν εξαιρεθεί η φάση στο 59ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Γουίλιαν κόντραρε στον Ντιέγκο Κόστα και κατέληξε στο δοκάρι του Φόρστερ, δεν είχε άλλη πολύ μεγάλη ευκαιρία κι έτσι το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν έφυγε με βαθμό από το Λονδίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις