Η Μπέρνλι «ταπείνωσε» τη Μάντσεστερ Σίτι

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 22:00
UPD:22:06
REUTERS/Carl Recine

Οι «Κλάρετς» λύγισαν με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Τερφ Μουρ» για την 29η αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ.

A- A A+

Τρίβει τα χέρια του ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Αγγλία, αφού τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε η Μπέρνλι να τού φτιάξει το... κέφι.

Οι «Κλάρετς» λύγισαν με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Τερφ Μουρ» για την 29η αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ και εφόσον οι «μπλε» νικήσουν αύριο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Σαουθάμπτον θα ανοίξουν τη διαφορά από τους «πολίτες» στους οκτώ βαθμούς, ενώ θα έχουν και παιχνίδι λιγότερο!

Ο τίτλος λοιπόν φαίνεται να καταλήγει στην ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς και αν τελικά συμβεί αυτό ρόλο θα έχει παίξει και ο Τζορτζ Μπόιντ με το γκολ που σημείωσε στο 61ο λεπτό, δίνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική εισπνοή στην ομάδα του, που ανέβηκε στους 25 πόντους και παρότι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού πλησίασε αρκετά τις ομάδες που βρίσκονται πάνω απ΄ αυτήν.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στην έδρα της Μπέρνλι στον 21ο αιώνα. Τις προηγούμενες δύο είχε φύγει με μεγάλες νίκες και συγκεκριμένα με 6-1 το 2010 και 4-2 το 2001, όμως η αποψινή ήττα ίσως τής κοστίσει και τη δεύτερη θέση, αφού η Άρσεναλ έχει μειώσει στον ένα βαθμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις