Μπάσκετ: Ομάδα για τετράδα η ΑΕΚ, 97-73, την Κηφισιά

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 16:42
UPD:16:46
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος η Ένωση έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

A- A A+

Ομάδα που είναι ικανή για μεγάλα πράγματα έδειξε ότι είναι η ΑΕΚ, η οποία συνέντριψε με 97-73 τη Νέα Κηφισιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος η Ένωση έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Μετά τις μεταγραφές του Μενσά-Μπονσού, του Ντελινικάιτις και του Χέρστον και την επικείμενη του Γουίλμπεκιν, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έχει αλλάξει επίπεδο και το αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο σε κάθε ματς που δίνει.

Με το Μενσά-Μπονσού να πετυχαίνει 21 πόντους, το Ντούσαν Σάκοτα 16 και τους Χέρστον, Ινγκλις να σταματούν στους 12 και 11 αντίστοιχα, η ΑΕΚ δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Νέα Κηφισιά, η οποία εφέτος δεν έχει καμία σχέση με το συγκρότημα της περασμένης περιόδου.

Χάρις στην επιτυχία αυτή οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν στην 5η θέση της βαθμολογίας κι εξακολουθούν να «φλερτάρουν» με την τετράδα, ενώ η Κηφισιά παραμένει τρίτη από το τέλος και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Ντούβνιακ με 17 πόντους ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις