Ολυμπιακός: Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Μάντζαρης

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 22:43
UPD:22:46
ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναμένεται να επιστρέψει αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κι εκτός απρόοπτου θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

A- A A+

Χωρίς το Βασίλη Σπανούλη, αλλά με το Βαγγέλη Μάντζαρη αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα στην Πυλαία, στο τελευταίο ματς της 20ής αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΣΕΦ ο Βασίλης Σπανούλης δεν έλαβε μέρος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, όπως και οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Εκτός του Μάντζαρη, οι υπόλοιποι τέσσερις δεν θα δώσουν το παρόν στην αναμέτρηση με το «δικέφαλο» του Βορρά, στην οποία ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει πάση θυσία τη νίκη για να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται (το δεύτερο είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λίγο μετά το Πάσχα) για να πάρει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναμένεται να επιστρέψει αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης κι εκτός απρόοπτου θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος συμμετοχής του θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις