UEFA: Το πιο γρήγορο γκολ στο Europa League

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 12:12
UPD:12:24
EPA/MANUEL BRUQUE
A- A A+

Το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Eurppa League πέτυχε χθες το βράδυ ο άσος της Σεβίλης, Βίκτορ Μάρτιν Βιτόλο, στο νικηφόρο 3-1 επί της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

Οι Ανδαλουσιάνοι «κλείδωσαν» από το πρώτο κιόλας ματς της φάσης των «16» την πρόκρισή τους στους προημιτελικούς, καθώς το σκορ που πέτυχαν μόνο με θαύμα θα ανατραπεί από το «κίτρινο υποβρύχιο» στη ρεβάνς του «Σάντσεθ Πιθχουάν» την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βιτόλο βρήκε δίχτυα για το συγκρότημα του Ουνάι Έμερι μόλις 13 δευτερόλεπτα και 21 εκατοστά μετά τη σέντρα και κατέρριψε το ρεκόρ του ταχύτερου γκολ που κατείχε ο Ισμαέλ Μπλάνκο από το Νοέμβριο του 2009, όταν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μπάτε Μπορίσοφ είχε ανοίξει το σκορ μετά από 15 δευτερόλεπτα και 19 εκατοστά.

Το απόλυτο ρεκόρ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κρατάει ακόμη ο Ολλανδός, Ρόι Μακάι. Ο άλλοτε σέντερ φορ της Μπάγερν είχε πετύχει γκολ μετά από 10 δεύτερα και 12 εκατοστά στο παιχνίδι των Βαυαρών με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις