Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και ΑΕΚ για μια θέση στα ημιτελικά

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 12:40
UPD:12:45
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας και βγαίνει το τέταρτο εισιτήριο των ημιτελικών.

Σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, που απόψε θα γνωρίσει ύστερα από χρόνια μεγάλες στιγμές καθώς στις εξέδρες του θα βρεθούν περισσότεροι από 60.000 «κιτρινόμαυροι», η Ένωση ποντάρει στο 1-1 που απέσπασε από τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι αναμένεται «κλειστό» από την πλευρά των γηπεδούχων, με πολύ τρέξιμο και πίεση όπως και στον πρώτο αγώνα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους αλλά με λογική και σύνεση, χωρίς να ρισκάρουν στην ανασταλτική λειτουργία καθώς δεν χρειάζονται παρά ένα γκολ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός της δεδομένης απουσίας του τραυματία Μπρέσεβις κι έτσι είναι σε θέση να παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή ενδεκάδα.

Από την πλευρά του ο Βίτορ Περέϊρα δεν έχει στη διάθεσή του Μήτρογλου και Ελαμπντελαουΐ, με τους Χάρα και Σαλίνο να αποτελούν τους αντικαταστάτες τους, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον «τραγικό» έως τώρα Σαντάνα, επιλέγοντας -για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του- τον Μποτία για παρτενέρ του Σιόβα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις