Νέα απώλεια για Ρόμα, γκολ ο Κονέ με Τορίνο

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 18:03
UPD:18:06
EPA/ALBERTO LANCIA

Ο Κονέ σκόραρε στο 26΄ για την Ουντινέζε. 

A- A A+

«Κύμα» ισοπαλιών στις σημερινές αναμετρήσεις του καμπιονάτο, με μοναδική νικήτρια στις πέντε συναντήσεις που διεξήχθησαν έως τώρα την Ουντινέζε που επικράτησε της Τορίνο 3-2.

Η Ρόμα απογοήτευσε και σήμερα καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κιέβο στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» (βασικός ο Μανωλάς) και βρίσκεται πια οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους (με παιχνίδι περισσότερο), οπότε το ερώτημα που τίθεται δεν είναι αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως όχι, αλλά αν θα μπορέσει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση.

Χωρίς σκορ έληξαν επίσης οι συναντήσεις Τσεζένα-Παλέρμο και Πάρμα-Αταλάντα, ενώ ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Έμπολι-Τζένοα, με τους φιλοξενούμενους «ροσομπλού» να προηγούνται στο 27ο λεπτό με τον Νιάνγκ και τους γηπεδούχους να φτάνουν στο βαθμό με το γκολ του Μπάρμπα στο 66ο λεπτό.

Στο συναρπαστικότερο παιχνίδι της Κυριακής, κι ενώ απομένει το βράδυ ο αγώνας Νάπολι-Ίντερ, η Ουντινέζε νίκησε στο «Φρίουλι» την Τορίνο με βασικό κάτω από τα δοκάρια τον Ορέστη Καρνέζη και ηγέτη στη μεσαία γραμμή τον Παναγιώτη Κονέ.

Ο Κουαλιαρέλα έκανε το 0-1 στο 16΄, αλλά οι «μπιανκονέρι» έφτασαν στο 3-1 με τους Ντι Νατάλε (18΄), Κονέ (26΄) και Βαγκ (49΄), πριν μειώσει για την «γκρανάτα» ο Μπενασί στο 69΄, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις