Η Βερόνα πήρε βαθμό στο Μιλάνο

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 23:56
UPD:08/03/2015 15:36
REUTERS/GIORGIO PEROTTINO
A- A A+

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε απόψε στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο, όπου η Βερόνα άνοιξε και έκλεισε το σκορ στο ισόπαλο 2-2 με τη Μίλαν, σε ένα παιχνίδι που η φιλοξενούμενη Ελλάς σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ αλλά δεν νίκησε...

Η ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι προηγήθηκε στο 18΄ με πέναλτι του Λούκα Τόνι, στο οποίο υπέπεσε ο Σούλεϊ Μουντάρι επί του Αρτούρ Ιονίτα, για να ισοφαρίσει επίσης από τα 11 μέτρα ο Ζερεμί Μενέζ στο 41΄, με τον διαιτητή Πιέρο Τζακομέλι να μην έχει αμφιβολία για το μαρκάρισμα του Μπόσκο Γιάνκοβιτς στον Φιλίπ Μεσές.

Η Μίλαν προηγήθηκε στο 47΄ με αυτογκόλ του Παναγιώτη Ταχτσίδη, που ήταν βασικός όπως και ο Βαγγέλης Μόρας, με τον Ταχτσίδη να «αγγίζει» την εξιλέωση στο 73΄, όταν ο «κεραυνός» του με το δεξί τράνταξε το δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ.

Τελικά η Βερόνα επιβραβεύθηκε για την επιμονή της στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νίκο Λόπες να γράφει το 2-2 και να δίνει πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, που ακόμη δεν έχει διασφαλίσει την παραμονή στη Serie A.

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 25ης ημέρας η Σαμπντόρια νίκησε στο «Μαράσι» με 2-0 την Κάλιαρι και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης φτάνοντας τη Φιορεντίνα στους 42 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε για τους «μπλουτσερκιάτι» ο Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι στο 33ο λεπτό και το διαμόρφωσε ο Σαμουέλ Ετό στο 72ο, ενώ στο 82΄ αποβλήθηκε ο Ντανίλο Αβελάρ για τους Σαρδηνούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις