Μπάσκετ: «Τελευταίο χαρτί» για Πανιώνιο

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 09:52
UPD:12:12
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Τα ματς που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα (κοινή ώρα έναρξης στις 17:00) είναι αυτά ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρών και στην ΑΕΚ και του Πανιωνίου με τον ΚΑΟΔ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Για τον ουραγό της βαθμολογίας, Πανιώνιο, η αναμέτρηση με τους Δραμινούς είναι κυριολεκτικά «χωρίς αύριο», καθώς η αθηναϊκή ομάδα χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει στην παραμονή της. Τυχόν ήττα ίσως να αποδειχθεί καταδικαστική για τους «κυανέρυθρους». 

Σε μία πολύ δυνατή έδρα δοκιμάζεται το απόγευμα η ΑΕΚ, που καλείται να αποδείξει ότι είναι ικανή για να μπει στην τετράδα. Απέναντι στο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου, Απόλλωνα, που στην έδρα του μετράει 7 νίκες σε 9 ματς, η Ένωση καλείται να πάρει το 3ο «διπλό» στο πρωτάθλημα (έχει 7 ήττες) για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του 4ου της βαθμολογίας, Άρη, ο οποίος θα υποδεχθεί στο «Αλεξάνδρειο» τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, ανάμεσα στον προτελευταίο του πίνακα Πανελευσινιακό (23β.) και στα Τρίκαλα, που βρίσκονται στην 12η θέση με 24. Τέλος, η Νέα Κηφισιά θα φιλοξενήσει στο «Ζηρίνειο» τον Κολοσσό Ρόδου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις