Πέτριτς: «Δύσκολα για πρωτάθλημα»

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 11:39
UPD:11:43
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κροάτης επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το έργο του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τίτλου έγινε πάρα πολύ δύσκολο, μετά την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε, σύμφωνα με τον Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτα τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να σχολιάσω πολύ γύρω από θέμα αυτό. Είναι ντροπή για όλους μας και κανένας δεν κερδίζει από αυτές τις καταστάσεις και απ’ όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους και αυτό δεν βοηθάει. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν στο μέλλον», είπε αρχικά ο 34χρονος παίκτης και συνέχισε:

«Εύχομαι κι ελπίζω να συνεχίσουμε όπως και πριν τη διακοπή. Η αλήθεια ότι έχουμε δείξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι δύσκολο να χάσουμε. Ωστόσο, θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Αυτό το γεγονός αλλάζει τα πράγματα, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Οι πιθανότητες, πάντως, για την κατάκτηση του τίτλου έχουν λιγοστέψει, σύμφωνα με τον Πέτριτς: «Ήταν δύσκολο πριν την τιμωρία και τώρα έγινε ακόμη δυσκολότερο. Δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό να μπορέσουμε να δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν σκέφτεται να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Θα δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Όλοι το ξέρουν. Θέλω να συνεχίσω. Όλοι το ξέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την ομάδα και θα δούμε το πως θα εξελιχθούν». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις