Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε το περιστατικό ρατσισμού

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 12:54
UPD:15:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για να καταδικάσει περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης εναντίον του Κριστιάν Καρεμπέ στο ντέρμπι του «Απ. Νικολαΐδης», μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ήδη η FARE (Football Against Racism in Europe), η οποία με τη σειρά της φέρεται να το έχει ήδη κοινοποιήσει στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA), ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη FIFA.

Να σημειωθεί ότι ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι εκπρόσωπος της UEFA και της FIFA σε καμπάνιες κατά του ρατσισμού, οπότε το ζήτημα έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις.

Από την πλευρά της η διοίκηση των «πρασίνων» καταδίκασε το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι αναζητεί τον παραβάτη για να τον αποβάλει από το γήπεδο, καθώς όπως διατείνεται είναι ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανέκαθεν αποδείξει πως βρίσκεται ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και ως εκ τούτου καταδικάζει την έστω και μεμονωμένη εκδήλωσή της. Ο παραβάτης ήδη αναζητείται και θα αποβληθεί καθώς τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά στο γήπεδό μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις