Ανανεώνει με Γερμανία ως το 2018 ο Λεβ

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 15:30
UPD:15:32
REUTERS/BRIAN SNYDER
A- A A+

Ο προπονητής της γερμανικής Εθνικής ομάδας, Γιόαχιμ Λεβ, είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (DFB) έως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, το 2018 , όπου η Γερμανία θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατάκτησε το περασμένο καλοκαίρι στη Βραζιλία. 

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Bild», χωρίς πάντως σε αυτό να μνημονεύεται κάποια πηγή στην οποία να εδράζεται το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι διαπραγματεύσεις για την παράταση της συμφωνίας κατά ακόμη δύο έτη βρίσκονται σε «πολύ προχωρημένο στάδιο».

Επίσης, πρόθεση της DFB είναι να ανανεώσει και τις συμβάσεις συνεργασίας με τον βοηθό του Λεβ, Τόμας Σνάιντερ, τον προπονητή των τερματοφυλάκων, Αντρέας Κέπκε, αλλά και με τον μάνατζερ της Εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίροφ

Το ισχύον συμβόλαιο του «Γιόγκι» λήγει στο τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, το 2016. Την τελευταία φορά που ο πρώην προπονητής της Στουτγάρδης έθιξε το θέμα διευκρίνισε ότι σκέφτεται «αποκλειστικά τα επόμενα δύο χρόνια» και πως δεν έχει εξετάσει ακόμη το ζήτημα της ανανέωσης. 

Ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας συνεργάζεται με την DFB από το 2004, πρώτα για δύο χρόνια ως βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ενώ στη συνέχεια και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, όπου η Γερμανία έχασε στον ημιτελικό από την Ιταλία, ανέλαβε καθήκοντα ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Σύμφωνα με την «Bild» η επισημοποίηση της συμφωνίας θα κοινοποιηθεί επισήμως αργότερα αυτό το μήνα, επ΄ ευκαιρία των αναμετρήσεων στις οποίες η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στις 25 Μαρτίου την Αυστραλία σε φιλικό και στις 29 του ίδιου μήνα τη Γεωργία, για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις