Δεν υπάρχει θέμα Λεβ διαβεβαιώνει η ομοσπονδία

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 17:15
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Ο 54χρονος Λεβ επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2016 πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (DFB) είναι πεπεισμένη ότι ο Γιόαχιμ Λεβ θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του και θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στο Euro 2016.

Ο πρόεδρος της DFB, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, δήλωσε ότι δεν φοβάται πως ο Λεβ θα ακολουθήσει τον αρχηγό της ομάδας, Φίλιπ Λαμ, ο οποίος αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη νίκη της «μάντσαφτ» επί της Αργεντινής στον τελικό.

Ο 54χρονος Λεβ επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2016 πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.  Στο επόμενο διεθνές παιχνίδι, εναντίον της Αργεντινής στις 3 Σεπτεμβρίου «είναι σαφές ποιος θα κάθεται στον πάγκο» είπε ο Νίρσμπαχ από τη Βαυαρία, όπου βρίσκεται για τη συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Λεβ είχε δηλώσει μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ότι ήθελε «λίγη ειρήνη και ησυχία» και πως ύστερα θα συναντούσε τον Νίρσμπαχ για συνομιλίες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» και συνέκρινε την κατάσταση του Λεβ με τον προπονητή της Ισπανίας Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος μετά τη νίκη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 οδήγησε τους «φούριας ρόχας» στο Euro 2012 και τον τίτλο. «Αυτός είναι ο στόχος και του Γιόαχιμ Λεβ» τόνισε ο Νίρσμπαχ.

Τέσσερις ημέρες μετά τον φιλικό αγώνα με την Αργεντινή στο Ντίσελντορφ (3 Σεπτεμβρίου), η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία στο Ντόρτμουντ, κάνοντας εκκίνηση στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας. Η Γερμανία μετέχει στον Δ΄ όμιλο, μαζί με τις Πολωνία, Γεωργία, ΕΊΡΕ, Σκωτία και Γιβραλτάρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις