Επισφαλές το μέλλον του Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 12:50
UPD:12:55
REUTERS/Carl Recine
A- A A+

«Τρίζει» η καρέκλα του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Χιλιανό τεχνικό να δέχεται πλέον έντονη κριτική για τα τελευταία αποτελέσματα των «πολιτών», που είναι πολύ πιθανόν να τους θέσουν εκτός δύο βασικών στόχων.

Η τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ (1-2) έχρισε φαβορί για την κατάκτηση της πρέμιερ λιγκ την Τσέλσι, ενώ το 1-2 από την Μπαρτσελόνα στο «Έτιχαντ» είναι πολύ πιθανό να αφήσει τη Σίτι και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ μόλις από τη φάση των «16».

Σημερινό δημοσίευμα του «Guardian» αναφέρει ότι η διοίκηση του συλλόγου θα αποφασίσει για το θέμα του Πελεγκρίνι στο τέλος της περιόδου, με τη φημολογία που ήδη αναπτύχθηκε να κάνει λόγο για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ως μέλλοντα διάδοχό του.

Η διοίκηση της Σίτι αναμένει διάκριση στο πρωτάθλημα ή στο Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να συνεχίσει με τον Πελεγκρίνι, όμως και τα δύο ενδεχόμενα είναι πια αρκετά δύσκολα ως προς την υλοποίησή τους.

Η περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι, με τους «μπλε» του Ζοζέ Μουρίνιο να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις