Παραιτήθηκε ο Ματζουράκης στον Εργοτέλη

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 14:43
UPD:16:27
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο Ματζουράκης είναι ο τέταρτος προπονητής που εργάστηκε φέτος στην ομάδα της Κρήτης.

A- A A+

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται από σήμερα ο Εργοτέλης μετά την παραίτηση του Γιάννη Ματζουράκη, που τελικώς έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση καθώς δεν κατέστη δυνατό να μεταπειστεί ο έμπειρος τεχνικός.,

Ο Ματζουράκης πρόλαβε να οδηγήσει το σύλλογο του Ηρακλείου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και στην προχθεσινή με τον Ατρόμητο, για την 25η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα.

Παρότι και τα δύο παιχνίδι διεξήχθησαν εντός έδρας ο Εργοτέλης είχε βαθμολογικό όφελος μόλις ενός βαθμούς, από την ισοπαλία με τους «κυανέρυθρους» (2-2), ενώ την Καθαρά Δευτέρα ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 1-2. 

Ο Ματζουράκης είναι ο τέταρτος προπονητής που εργάστηκε φέτος στην ομάδα της Κρήτης, μετά τους Χουάν Φεράντο, Παύλο Δερμιτζάκη και Γιάννη Ταουσιάνη

Η ανακοίνωση:

«Σε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και του Γιαννη Ματζουράκη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα έπειτα από πρωτοβουλία του προπονητή, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Εκ μέρους της διοίκησης έγιναν προσπάθειες για να μεταπειστεί, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό με συνέπεια να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ευχόμαστε στον Γιάννη Ματζουράκη υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις