Μπάσκετ: Πολλά τα ντέρμπι τη 17η αγωνιστική

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 10:45
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
A- A A+

Με τη διεξαγωγή έξι αναμετρήσεων της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο με το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός, που τη Δευτέρα έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 500 νίκες στην κανονική περίοδο στο επαγγελματικό μπάσκετ, υποδέχεται τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι υπόλοιποι πέντε αυριανοί αγώνες. Ο Πανελευσινιακός χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη υποδεχόμενος τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Γούβας, αφού βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Ελευσίνας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την ΑΕ Νέας Κηφισιάς, ενώ στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να επιστρέψουν και οι Ροδίτες, που ηττήθηκαν στο Βενετόκλειο από τον Ολυμπιακό.

Ο ουραγός Πανιώνιος υποδέχεται τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στη Νέα Σμύρνη. Ο Κρις Χουγκάζ και οι παίκτες του θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για την τέταρτη φετινή νίκη, ενώ οι Κρήτες άφησαν πίσω ένα κακό διάστημα κατά το οποίο η μία ήττα διαδεχόταν την άλλη, επικρατώντας του Κοροίβου στο Ρέθυμνο.

Στην Αμαλιάδα, ο τεχνικός του Κοροίβου Χάρης Μαρκόπουλος θα βρει για δεύτερη φορά στην καριέρα του αντίπαλό του τον πατέρα του, Σούλη, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αφού είχε προηγηθεί το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην Πυλαία.

Ο «Δικέφαλος» έχει σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση, την ώρα που ο Κόροιβος δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία όπυ μετέχει για πρώτη χρονιά.

Επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο και για τον Άρη, με αντίπαλο τον ΚΑΟ Δράμας,ενώ αμφίρροπη μάχη για την παρουσία στην πρώτη εξάδα υπόσχονται Απόλλωνας Πάτρας και Νέα Κηφισιά, στο κλειστό της Περιβόλας.

Το πρόγραμμα:

  • 17:00  Πανελευσινιακός-Κολοσσός Ρόδου    
  • 17:00  Πανιώνιος-ΑΓΟ Ρεθύμνου            
  • 17:00  Κόροιβος Αμαλιάδας-ΠΑΟΚ          
  • 17:00  Άρης-ΚΑΟ Δράμας                  
  • 17:00  Απόλλων Πατρών-ΑΕ Νέας Κηφισιάς   
  • 19:00  Παναθηναϊκός-Τρίκαλα             

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις