Ισοπαλία (0-0) στα Πηγάδια για Ξάνθη και Πλατανιά

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 21:22
UPD:21:35
INTIME SPORTS
A- A A+

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα απέσπασε ο Πλατανιάς στα Πηγάδια, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 της γηπεδούχου Ξάνθης στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική. Για τους γηπεδούχους ήταν το έκτο συνεχές εντός έδρας παιχνίδι που δεν κατόρθωσαν να νικήσουν.

Οι γηπεδούχοι ήταν πασιφανώς ανώτεροι απέναντι στους Κρήτες, που έπαιξαν με πρώτιστο μέλημα να μη δεχθούν γκολ και τα κατάφεραν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν απόλυτα και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κλέιτον (10΄), Καπετάνο (27΄) και Βασιλακάκη (33΄), αλλά σε όλες τις περιπτώσεις ο Ολιμπά αντέδρασε θετικά. 

Στην αμφισβητούμενη φάση του πρώτου ημιχρόνου, πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και είχαν δίκιο: στο 6ο λεπτό  ο Γουνδουλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Μιλούνοβιτς, λανθασμένα.

Η επιθετικότητα της Ξάνθης περιορίστηκε στην επανάληψη αλλά και πάλι οι Ακρίτες ήταν ανώτεροι του Πλατανιά και είχαν τις στιγμές τους με τα σουτ των Φλίσκα στο 55΄, Μπέρτου στο 73΄ και Καπετάνου στο 81΄, αλλά και πάλι ο Ολιμπά ήταν «κέρβερος» και κράτησε τι «μηδέν» και μαζί το βαθμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις