Τέταρτος ο Παναιτωλικός, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 17:01
UPD:17:20
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Εντυπωσιακός για ακόμη μία αγωνιστική ο Παναιτωλικός, νίκησε στο Αγρίνιο 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έφτασε την αρκαδική ομάδα στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 24ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν εκείνη που είχε τον πρώτο λόγο στη συνάντηση από την αρχή ως το τέλος της, απέναντι σε μια ομάδα που τις τελευταίες εβδομάδες απέχει αρκετά από εκείνη που θαύμασε το πανελλήνιο στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής περιόδου.

Στην επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζει το συγκρότημα της Αρκαδίας έχει εσχάτως προστεθεί και η αδυναμία παραγωγής, κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που ο Στάικος Βεργέτης θα πρέπει να επιλύσει άμεσα, διαφορετικά ο Αστέρας θα κινδυνέψει να βρεθεί εκτός της πρώτης πεντάδας.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την κατάχρηση του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη στις κίτρινες κάρτες, καθώς ο διεθνές ρέφερι έδειξε συνολικά 12 (!) χωρίς η μοφή του αγώνα να δικαιολογεί κάτι τέτοιο, από τις οποίες τις οκτώ σε παίκτες του Αστέρα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο 1-0 με σκόρερ τον Βιγιαφάνες στο 25ο λεπτό, από έξοχη μπαλιά του Μαρτίνες.

Το γκολ αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, που ως το τέλος του ημιχρόνου κινδύνεψαν στο 28΄, όταν ο Κοσίτσκι νίκησε τον Μαρτίνες, ενώ στο 41΄ ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Μαρτίνες στην περιοχή.

Στο 63΄ όμως ο Τριτσώνης έδειξε αδίστακτα την άσπρη βούλα στο αντικανονικό μαρκάρισμα του Κουρμπέλη επί του «δαιμόνιου» Μαρτίνες και ο Αντρέ Άλβες σημείωσε από τα 11 μέτρα το πέμπτο γκολ του στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις