Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι στο Αγρίνιο, με Εργοτέλη ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 10:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το τριήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που αποτελεί «πρελούδιο» του ντέρμπι το οποίο ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε τον Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» προερχόμενοι από δύο συνεχείς ισοπαλίες, το 0-0 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και το 1-1 την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η πειραϊκή ομάδα είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά για να φτάσει στο τρίποντο και να πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη μέγιστη δυνατή διαφορά απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα παίξει αύριο στην Κρήτη με τον άλλο σύλλογο του Ηρακλείου, τον ΟΦΗ.

Επιπροσθέτως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη και μια πειστική εμφάνιση για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας, καθώς του ντέρμπι και όλων εκείνων που έπονται θα προηγηθεί ο αγώνας με τη Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης, στο πραγματικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είναι τέταρτοι, με διαφορά τριών βαθμών από τους γηπεδούχους κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αναμένεται μεγάλη μάχη, αφού στόχος αμφότερων είναι η διασφάλιση της εισόδου στην πεντάδα.

Εκεί όμως έχει βάλει τον πήχη και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που αμέσως ύστερα υποδέχεται τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Ηπείρου ακολουθεί ως τώρα πορεία ανάλογη του ζεύγους που προαναφέρθηκε, είναι έκτη με ένα βαθμό διαφορά από τον Παναιτωλικό και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς διανύει περίοδο φόρμας, αλλά ο Πανιώνιος δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για παραμονή και θα είναι επικίνδυνος. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 

  • 15:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος        
  • 19:30 Ολυμπιακός-Εργοτέλης  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις