Ευρωλίγκα: Η Άλμπα Βερολίνου την έκπληξη

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 23:46
UPD:23:52
EPA/ABIR SULTAN

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Η Άλμπα Βερολίνου δημιούργησε την έκπληξη της 7ης αγωνιστικής στο Top-16 της Ευρωλίγκας, καθώς νίκησε στο Ισραήλ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ με 66-59 και συντήρησε τις ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Της επίθεσης των Γερμανών, που την περασμένη εβδομάδα είχαν ηττηθεί εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό, ηγήθηκε ο ΜακΛίν με 18 πόντους, ενώ για την αγνώριστη επί τα χείρω Μακάμπι προσπάθησε μόνο ο Σμιθ, που σκόραρε 17 πόντους. 

«Διπλό» σημειώθηκε και στο Κάουνας, με τη Ζαλγκίρις να ηττάται εύκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 88-71 και την ισπανική ομάδα να παραμένει στην κορυφή του 5ου ομίλου του Παναθηναϊκού.

Κορυφαίος της «βασίλισσας» ήταν ο διανύων περίοδο φόρμας Φερνάντεθ με 17 πόντους, ενώ 16 πρόσθεσε ο Ρέγες και 15 ο Νοτσιόνι, με τον Γιαβτόκας να έχει 12 για τους Λιθουανούς. 

Στο πλαίσιο του ίδιου ομίλου, τέλος, η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στην Ισπανία απέναντι στη Γαλατασαράι, της οποίας επικράτησε με 82-70, έφτασε το ρεκόρ της στο 5-2 και βρίσκεται κοντά σε πρόκριση στα προημιτελικά.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις