Σφαιρόπουλος: Κρατάμε το σκορ αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 22:08
UPD:22:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η ομάδα του έκανε εκπληκτικό πρώτο γύρο στον 6ο όμιλο του Top-16 καθώς η αποψινή νίκη στο Νοβγκόροντ ήταν η έκτη σε επτά αγώνες, οπότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος για το ακόμη ένα βήμα προς το στόχο, που είναι η κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι στη Νίζνι. Ειδικά στο γήπεδό τους είναι εξαιρετικοί. Διαθέτουν πολλούς καλούς παίκτες και κατά τη γνώμη μου είναι μια σπουδαία επιθετική ομάδα με πολύ ταλέντο. Εμείς θέλαμε να είμαστε αμυντικά αφοσιωμένοι σε κάποιους παίκτες της. Κάποιες στιγμές το κάναμε, άλλες όχι αλλά το σημαντικό είναι πως ποτέ δεν τα παρατήσαμε» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι έχοντας μια καλή επιθετική βραδιά. Επιθετικά παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι και όταν στο τέλος παίξαμε και καλή άμυνα, δεχτήκαμε μόλις 16 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραμε τον αγώνα. Όταν σκοράρεις 50 πόντους σε ένα ημίχρονο και 91 σε όλο το ματς, εκτός έδρας, είναι κάτι που κρατάς, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας» πρόσθεσε.

«Η ομάδα μας έδειξε σήμερα ότι έχει πολύ ταλέντο και στην επίθεση. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με ένα καλό παιχνίδι, μια καλή νίκη, αλλά υπάρχει ακόμη ένας γύρος και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί όλα μπορεί να συμβούν. Πρέπει να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στον στόχο, να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε σκληρά, να κοιτάμε μπροστά» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις