Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ - Ξάνθη 1-1

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 21:21
UPD:22:14
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Stefanos Rapanis
A- A A+

Ισόπαλος με το ίδιο σκορ (1-1) που καταγράφηκε στις τρεις από τις τέσσερις πρώτες συναντήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε και ο αγώνας στο Ηράκλειο, ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα δίνει σαφές πλεονέκτημα στην ακριτική ομάδα, που έμεινε αήττητη για ένατη συνεχή αναμέτρηση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι έχει τη ρεβάνς στα Πηγάδια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ καλύτερο και πιο απειλητικό. Στο 6΄ πολύ καλό σουτ του Λαμπρόπουλου πέρασε μόλις άουτ, στο 19΄ ο Κυριακίδης εξουδετέρωσε το πλασέ του Κουτσιανικούλη και στο 25΄ ο Μερεμπασβίλι είχε επίσης μια άστοχη προσπάθεια.

Με την πάροδο του χρόνου η Ξάνθη άρχισε να πατά καλύτερα στο χορτάρι του «Θ. Βαρδινογιάννης» και αφού στο 39΄ ο Ομπόντο αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 45΄ ο Λουσέρο ανάγκασε τον Λόρια σε επέμβαση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον ΟΦΗ, καθώς στο 48ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κυριακίδη και άνοιξε το σκορ σε άδεια εστία, ενώ στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έκανε σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Μερεμπασβίλι.

Η ακριτική ομάδα «απάντησε» όμως γρήγορα και στο 53ο λεπτό έφτασε στο 1-1 με σουτ του Σολτάνι, ύστερα από φάουλ του Κλέιτον. Έκτοτε η ακριτική ομάδα ανέλαβε κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ κουρασμένο αντίπαλο.

Ο Λόρια κράτησε το αποτέλεσμα για την ομάδα του κάνοντας μεγάλες αποκρούσεις σε προσπάθειες των Κλέιτον και Ομπόντο, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Βάλτερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις