Κύπελλο Ελλάδας: Βλέπει ημιτελικά ο Ηρακλής, 2-0 τον Πανιώνιο

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 17:55
UPD:18:15
INTIME SPORTS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απόκτησε ο Ηρακλής, που επικράτησε στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης με 2-0 του Πανιώνιου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των προημιτελικών.

Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθειά τους στην περιοχή των «κυανέρυθρων», έστω και με αρκετή δόση τύχης.

Στο 15ο λεπτό η επέλαση του Τσιαλιανίδη από αριστερά κατέληξε σε κάθετη μπαλιά προς τον Πορτουλίδη, ο οποίος προσπάθησε να κάνει το γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κόρμπου και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ο «Γηραιός» βρήκε ψυχολογία, άρχισε να πιέζει και στο 19΄ η κεφαλιά του Περόνε σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, για να... ισοφαρίσει τα δοκάρια ο Πανιώνιος στο 35΄ με κεφαλιά του Παντίδου, ενώ στο 42΄ νέα κεφαλιά του Κάσσου έφυγε μόλις άουτ.

Στο 53΄ ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε έμμεσο σε γύρισμα του Μπαρτολίνι στον Χουάντερσον αλλά η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους φιλοξενούμενους, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με εκτέλεση φάουλ ο Περόνε στο 75΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις