Σούπερ Λίγκα: Έμειναν στο 0-0, Πανιώνιος και Κέρκυρα

Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 17:00
UPD:09/02/2015 02:21
INTIME SPORTS
A- A A+

Σε παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής  για τους νησιώτες ήταν ο  γκολκίπερ, Φώτης Κουτζαβασίλης, ο οποίος έκανε πολλές επεμβάσεις και ήταν ο κατ’ εξοχή σοβαρότερος λόγος που η ομάδα του Γρηγορίου έφυγε αήττητη από τη Νέα Σμύρνη. Αξίζει να επισημανθεί ότι η Κέρκυρα αγωνιζόταν από το 71ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γκόμες με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «κυανέρυθροι»  έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά  δεν ήταν αποτελεσματικοί στην  τελική προσπάθεια και με το  βαθμό που πήραν δεν κατάφεραν  να απομακρυνθούν από τη ζώνη  του υποβιβασμού.

Έντεκα τελικές, οι 8 προς την εστία του Κουτζαβασίλη, είχε ο Πανιώνιος στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με την Κέρκυρα, ωστόσο, το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ (0-0).

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν μόνιμα στην επίθεση και με τη συμπλήρωση ενός λεπτού «άγγιξαν» το γκολ με το πλασέ του Κολοβού από την περιοχή να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Γκόμες.

Οι «Φαίακες», που πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, επισκέφθηκαν ελάχιστες φορές τη μεγάλη περιοχή των «κυανέρυθρων», ωστόσο, θα μπορούσαν να σκοράρουν στη μία και μοναδική ευκαιρία τους στο διάστημα αυτό.

Στο 15΄ο Καϊκούτ αστόχησε εξ επαφής, μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 22΄ ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σωτήρια το βολέ του Μπουμάλ.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να προηγηθούν. Αρχικά με τον Κολοβό, ο οποίος έπιασε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κουτζαβασίλης απόκρουσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, μετά από σέντρα του Ιμπαγάσα, ο Γιάννου εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν «ζεστές» στο δεύτερο μέρος. Στο 52΄ ο Γκαζαριάν σούταρε στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει, όταν ο Μητρόπουλος έπιασε το βολέ από πολύ κοντά κι ο Κουτζαβασίλης με απίστευτη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Κέρκυρα στο 65΄, όταν ο Γκαζαριάν βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Από το 71ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γκόμες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να πιέσουν ακόμη περισσότερο, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί, με αποτέλεσμα να μη σκοράρουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις