Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Ιβάνοβιτς, Ομπράντοβιτς

Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 00:54
UPD:00:59
INTIME SPORTS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον σημερινό αγώνα.

A- A A+

Την πίστη ότι η νίκη στο Βερολίνο μπορεί να είναι η αρχή για να ακολουθήσουν κι άλλες μακριά από το ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις που έκανε μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός των «πρασίνων» παραδέχθηκε ότι η ομάδα ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντέδρασε όπως έπρεπε στο δεύτερο. Είπε χαρακτηριστικά: «Το ματς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Παίξαμε με μία ομάδα που ανέκαθεν παίζει καλή άμυνα και ίσως είναι η καλύτερη στον τομέα της... ενέργειας που βγάζει στο παρκέ. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε το ρυθμό μας και αντιδράσαμε σωστά».

Κατέληξε λέγοντας: «Παίξαμε με τρεις ψηλούς στο παρκέ και ίσως αυτό να μας βοήθησε περισσότερο για να φτάσουμε στη νίκη. Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας δεν παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ. Η αποψινή νίκη, όμως, μπορεί να το αλλάξει αυτό και να έρθουν νίκες μακριά από την έδρα μας».

Από την πλευρά του τεχνικός της Άλμπα, Σάσα Ομπράντοβιτς, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη και την κατάκτησε δίκαια. Για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα. Απέναντί μας είχαμε μία πιο ποιοτική ομάδαμ η οποία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες μας και να μας «χτυπήσει» εκεί που «πονούσαμε». Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, διότι πάλεψαν έως το τέλος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις