Π. Αγγελόπουλος: Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 18:58
UPD:19:00
EUROKINISSI/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ
A- A A+

Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είναι ο πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του 6ου ομίλου του Top 16, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos BC TV και μεταξύ άλλων δεν έκρυψε ότι αυτό που θέλουν όλοι στο σύλλογο είναι να πάει η ομάδα με πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Μας έκανε καλό η ήττα στην Τουρκία από την Εφές. Όχι ότι μας αρέσει να χάνουμε αλλά όταν είσαι σε ένα μαραθώνιο, όταν χάνεις ένα παιχνίδι, οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πράγματα που αλλιώς δεν θα δούλευαν με την ίδια ένταση με τους παίκτες, η ομάδα είναι πιο αποφασισμένη», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών.

Αναφερόμενος στη βράβευση του Κάιλ Χάινς τόνισε: «Με τον Χάινς πήραμε δύο Ευρωλίγκες, του είπα ότι θα είναι για πάντα μέλος της ιστορίας της ομάδας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτά που προσέφερε. Μέσα στο παιχνίδι όμως είναι αντίπαλος».

Πρόσθεσε ακόμη: «O στόχος είναι ξεκάθαρος, να έχεις το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά, πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά σίγουρα το βλέπουμε και πιο μακριά, εννοώ δεν σκεφτόμαστε μόνο παιχνίδι με το παιχνίδι, βλέπουμε ας πούμε το πρόγραμμα μας στον δεύτερο γύρο, πόσα παιχνίδια έχεις στην έδρα σου και είναι καλά τα πράγματα με τα διπλά που έχουμε κάνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις