Κύπελλο Ελλάδας: Σε ΟΑΚΑ και «Α. Νικολαΐδης» τα τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 10:00
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

H ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα.

A- A A+

Το «παζλ» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται απόψε με τα τελευταία δύο εισιτήρια, που θα συμπληρώνουν την οκτάδα η οποία θα μπει στην κληρωτίδα της ΕΠΟ την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα (17:00) και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη (19:00) στις ρεβάνς των πρώτων αναμετρήσεων που είχαν κοινό σκορ, 1-1.

Οι γηπεδούχοι είναι αναμφίβολα τα λογικά φαβορί για την πρόκριση, έχοντας δει ωστόσο τη «σφαγή» των ομάδων της Σούπερ Λίγκας το διήμερο που προηγήθηκε, ήτοι τους εντός έδρας αποκλεισμούς των Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού από συλλόγους Β΄ Εθνικής, είναι σαφώς πιο «υποψιασμένοι».

Στην ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πήρε δε στην αποστολή τους, Ανέστη, Ντούνη Π., Ανάκογλου, Αραβίδη, Γεωργέα, Γροντή, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Μπακάκη, Ντούνη Μ., Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σαρρή, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γρηγορίου στους «Φαίακες» δεν πήρε στην αποστολή Ναγιάρ και Ζουμπουλάκη, αλλά η ομάδα του θα ενισχυθεί με τους Γκόμες και Ντιόγκο, οι οποίοι πλαισιώνουν τους, Σέτκους, Κουτζαβασίλη, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόβσκι, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλο, Βενέτη, Γεωργακόπουλο, Ζορμπά, Κόντο, Κρητικό, Παρασκευαϊδη και Σιόντη.

Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Πράνιτς και Κλωναρίδη να βγάζουν κανονικά την τελευταία προπόνηση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, μαζί με τους, Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Καρέλη.

Αναφορικά με την Ξάνθη, που ταξίδεψε στην Αθήνα με 20 ποδοσφαιριστές, ο Ράσβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Καρυπίδη και Ράνο. Η αποστολή της ακριτικής ομάδας αποτελείται από τους, Ζαρόπουλο, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδης Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρα, Γούτα, Κομεσίδη, Φλίσκα, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Μπέλιτς, Βάλτερ, Ορφανίδη Π. και Καπετάνο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις