Κύπελλο Ελλάδας: Τα Χανιά απέκλεισαν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 20:01
UPD:20:26
ACTION IMAGES/EUROKINISSI/Leonidas Bakolas

Φάση του αγώνα.

A- A A+

Νέα «βόμβα» στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ακόμη μία ομάδα της Β΄ Εθνικής άφησε εκτός σύλλογο της Σούπερ Λίγκας. Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στα Γιάννενα, όπου τα Χανιά επικράτησαν 5-3 του ΠΑΣ στα πέναλτι, αφού προηγουμένως είχαν ισοφαρίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ της ήττας τους στο πρώτο παιχνίδι (1-2).

Ο αγώνας στους «Ζωσιμάδες» είχε δραματική εξέλιξη και συνοδεύθηκε από το επιτυχημένο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 39΄ με σουτ του Σαπαλίδη από σέντρα του Κρητικού, που λίγα λεπτά αργότερα (43΄), άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα Χανιά ισοφάρισαν στο 52΄ με τον... δικό τους Κρητικό, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκονζάλες και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα στο 84΄ με κεφαλιά του Γκότοβου από σέντρα και πάλι του Γκονζάλες.

Οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου τις καλύτερες ευκαιρίες έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτα στο 113΄ όταν το σουτ του Ίλιτς βρήκε το κάθετο δοκάρι του Σικαλιά και στη συνέχεια στο 120΄, με το τακουνάκι του Τζημόπουλου να βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των Χανίων.

Στη διαδικασία των πέναλτι τα Χανιά σκόραραν πέντε φορές, με τους γηπεδούχους να έχουν αστοχήσει στο πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μανιάς (δοκάρι) και να αποκλείονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις