«The Walking Dead»: Πιο έντονη από κάθε φορά, η μάχη για επιβίωση

Πρεμιέρα για το 2o μέρος της 5ης σεζόν
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 09:00
A- A A+

Η σειρά που έχει σπάσει ό,τι ρεκόρ τηλεθέασης έχει θέσει η ίδια, επιστρέφει με νέα επεισόδια. Μετά την είδηση της ανανέωσης της σειράς για 6η σεζόν, το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα αρχές Φεβρουαρίου.

Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard, το «The Walking Dead» μάς μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από ένα θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.  Το τελευταίο επεισόδιο του 1ου μέρους της 5ης σεζόν έκανε θραύση με 14,8 εκατομμύρια θεατές, από τους οποίους η πλειοψηφία είναι 18-49 ετών, η χρυσή ηλικιακή κατηγορία για τις φιλόδοξες σειρές.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο μέρος του κύκλου είδαμε τον Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα να δραπετεύουν από το Terminus και να συνεχίζει προς την Ουάσινγκτον. Στην πορεία η ομάδα διασπάστηκε, ο Eugene (Josh McDermitt) έκανε μια εξομολόγηση που άλλαξε τα δεδομένα και η εκκλησία - που αρχικά λειτούργησε σαν προσωρινή κατοικία για την ομάδα - παραδόθηκε στους walkers. Μετά την εγκατάλειψη της ιδέας για την ανεύρεση θεραπείας στην Washington, ο στόχος παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί.

Τα πράγματα για την ομάδα είναι πολύ δύσκολα, ειδικά μετά το τραγικό φινάλε του πρώτου μέρους με τον θάνατο της Beth (Emily Kinney). Πώς θα αντιδράσουν μετά από αυτή την απώλεια; Θα βρουν το χαμένο τους κουράγιο και την επιθυμία για επιβίωση; Θα μπορέσει ο Rick να οδηγήσει την ομάδα σε ένα ασφαλές μέρος; Αν και ζωντανοί, η γραμμή  που χωρίζει την ομάδα από τους walkers είναι πολύ λεπτή.
Υπάρχει άραγε κάτι που θα μπορούσε να δώσει στην ομάδα νέα πνοή;

Το ελληνικό FOX θα προβάλει αποκλειστικά όλα τα επεισόδια του 5ου κύκλου αμέσως μετά την επίσημη πρώτη προβολή τους στην Αμερική. Το τηλεοπτικό ραντεβού για τη μεγάλη πρεμιέρα έχει οριστεί τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 22:30.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς