Κύπελλο Ελλάδας: Θρίαμβος ΟΦΗ, 4-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 17:01
UPD:17:04
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Σε παράσταση για μία ομάδα μετέτρεψε ο ΟΦΗ τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή εκπλήσσοντας το πανελλήνιο.

Με 14 μόνο παίκτες στην αποστολή το συγκρότημα των «χιλίων» προβλημάτων διέλυσε τους Θράκες στην έδρα τους με 4-0 και πήρε από σήμερα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθιστώντας τυπική τη ρεβάνς την άλλη Τρίτη στο Ηράκλειο.

Ο προπονητής τους, Νίκος Αναστόπουλος, συμπλήρωσε σήμερα 57 χρόνια ζωής και οι ποδοσφαιριστές του φρόντισαν να του κάνουν ένα δώρο αξέχαστο, με μια μεγαλειώδη εμφάνιση και μιας ανάλογης έκτασης νίκη.

Το παιχνίδι, που είχε αναβληθεί χθες εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από τη σφοδρή βροχόπτωση, κρίθηκε ουσιαστικά στο διάστημα 19΄-30΄, όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρία γκολ σε 11 λεπτά.

Στο 19΄ ο Λαμπρόπουλος άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, στο 27΄ ο Μερεμπασβίλι διπλασίασε με δυνατό αριστερό σουτ και στο 30΄ ο Τζορτζ πέρασε και τον τερματοφύλακα Πασχαλάκη για το 0-3, από πλάγια θέση.

Όσοι περίμεναν αντίδραση από τον Πανθρακικό στο δεύτερο ημίχρονο, απλώς διαψεύστηκαν. Χωρίς ηθικό και ενέργεια οι παίκτες του Μάνουελ Ρόκα απλά περιφέρονταν στον αγωνιστικό χώρο, βλέποντας τον Τζορτζ να γράφει το τελικό 0-4 στο 57΄ από έξοχη ενέργεια και ασίστ του Κουτσιανικούλη.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις