Tέρενς Κουίκ στη «Ν»: Θα είμαστε το αναγκαίο καλό

Υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 08:38
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Tέρενς Κουίκ είναι υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας  των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με εταίρους τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει ο λαός στις 25 Ιανουαρίου, όπως τονίζει στη «Ναυτεμπορική» ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ και διαβεβαιώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα προκαλέσει δεύτερες εκλογές.

Τέσσερις κρίσιμες ερωτήσεις

1 Ποιες είναι οι διακυβεύσεις των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου;

2 Ποιο είναι το όριο της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας; Οσα πρέπει να γίνουν θα επιτευχθούν μέσω συνεργασίας ή σύγκρουσης;

3 Κυβέρνηση συνεργασίας ή δεύτερες εκλογές σε αναζήτηση αυτοδυναμίας;

4 Πλην της εκλογής σας, φυσικά, ποιος είναι ο στόχος που θέτετε σε προτεραιότητα;

Απαντήσεις

1 Να επανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία, να ορίζουν το ελληνικό Κοινοβούλιο οι Ελληνες βουλευτές και όχι η τρόικα, να «κουρευτεί» το επονείδιστο και ειδεχθές χρέος, αφού γίνει λογιστικός έλεγχός του, να υπάρξει βίαιη μείωση των φορολογικών συντελεστών και στο επιχειρείν και στον ΦΠΑ, ώστε να αποκτήσουμε ανταγωνιστικότητα σε σχέση με όλες τις όμορες χώρες που έχουν «αρπάξει» τις επιχειρήσεις μας, να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και το αίσθημα σιγουριάς στην αγορά και την ελληνική οικογένεια. Θα μπορούσα να προσθέσω επίσης ότι είναι η ευκαιρία από την Ελλάδα να ξεκινήσει ο αγώνας για την επανασύσταση της Ευρώπης «των Λαών, των Εθνών και της Αλληλεγγύης», στα πλαίσια της απόλυτης ισοτιμίας και όχι να πορεύεται προς μια Ομοσπονδία τύπου «Δ’ Οικονομικού Ράιχ», όπως σχεδιάζει και προσπαθεί η γερμανική πολιτική της Μέρκελ.

2 Μέχρι σήμερα επί τέσσερα χρόνια οι εταίροι είχαν καλοσυνηθίσει να έχουν Ελληνες πολιτικούς υπηρέτες, στους οποίους απλά εφάρμοζαν την επιβολή των εντολών τους. Οταν μιλάμε για «εταίρους», εννοούμε τη Γερμανία και τους «δορυφόρους» της. Κυρίως αυτούς.
Από τη Δευτέρα θα αντιληφθούν ότι υπάρχουν Ελληνες πολιτικοί με αξιοπρέπεια, με θέληση και με τη δυνατότητα να προστατέψουν πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών της και όχι να βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τους τραπεζίτες - δανειστές.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε βέβαιοι ότι μετά τις εκλογές θα σταματήσει η πρωτοφανής εισαγόμενη πολιτική τρομοκρατία τύπου Σόιμπλε και θα επικρατήσει η λογική, ότι «ένα ταγκό το χορεύουν δύο».

3 Για εμάς τους Ανεξάρτητους Ελληνες τα πράγματα είναι ήδη δεδομένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.
Γι’ αυτό και ζητάμε τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη σε ψήφους, ώστε να κόψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και να μπούμε στη Βουλή με ικανό αριθμό βουλευτών, που με τις «κόκκινες» γραμμές τους θα είναι θεματοφύλακες στα εθνικά θέματα, τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας και Ορθοδοξίας, το μεταναστευτικό, την ανάπτυξη με τη λογική της ελεύθερης οικονομίας κ.λπ. Επίσης έχουμε σχεδόν τη βεβαιότητα ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα γίνει Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σκόπιμα «έσπρωξε» τη χώρα τον Μάιο του 2012 σε δεύτερες εκλογές. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είμαστε το αναγκαίο καλό για να ενώσουμε τους Ελληνες σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», η οποία σίγουρα θα βρει τις λύσεις μέσα στην Ευρωζώνη και μέσα στην Ε.Ε.

4 Σας διαβεβαιώνω ότι οι μόνες μου προτεραιότητες είναι να είμαι χρήσιμος στην πατρίδα μου, να βοηθήσω -στο μέτρο που μου αναλογεί- να μπουν δυναμικά οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στη νέα Βουλή, καθώς και να υπερασπιστώ το αναφαίρετο δικαίωμα και της δικής μου οικογένειας να ζει όπως της αξίζει και να πάψουν τα παιδιά μου να μου λένε ότι η μόνη διέξοδός τους είναι να φύγουν στο εξωτερικό. Αυτά που αναζητώ και θέλω να επιβάλω για τον εαυτό μου είναι αυτά ακριβώς που δεσμεύομαι να πράξω για το σύνολο των ελληνικών οικογενειών.

Συνέντευξη στον ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - [email protected]

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή