Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει βόμβα στις επενδύσεις

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 14:30
UPD:14:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κ. Σπυράκη (φωτ. αρχείου) πρόσθεσε πως αυτές οι επενδύσεις έγιναν στην Ελλάδα μετά από πολύ κόπο της κυβέρνησης και εκτίμησε πως «οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν στο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει την καταστροφή».

 

A- A A+

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των επενδύσεων εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, με αφορμή δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος στην Α' Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα για επανεξέταση της συμφωνίας με την Cosco.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει βόμβα στις επενδύσεις, δηλώνοντας ξεκάθαρα, διά του κορυφαίου στελέχους Θ. Δρίτσα, ότι δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία που έχει συνάψει η χώρα μας με την Cosco για τον Πειραιά» σχολίασε η κ. Σπυράκη, υποστηρίζοντας «με αυτό τον τρόπο, διώχνει από την Ελλάδα δεκάδες κολοσσούς που διακινούν μέσω Πειραιά τα προϊόντα τους σε ολόκληρη την Ευρώπη, οδηγώντας στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους».

Η κ. Σπυράκη πρόσθεσε πως αυτές οι επενδύσεις έγιναν στην Ελλάδα μετά από πολύ κόπο της κυβέρνησης και εκτίμησε πως «οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν στο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει την καταστροφή».  

Μιλώντας στον Alpha 9,89, ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε τα λιμάνια πυλώνες στρατηγικής σημασίας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τόνισε πως ο δημόσιος έλεγχός τους είναι απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό.
 
Ερωτηθείς ειδικότερα για το ενδεχόμενο επανεξέτασης της συμφωνίας με την Cosco από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε θετικά.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή