Γ. Μιχελάκης: «Δεν με ανησυχεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει όσα λέει, αλλά μήπως τα κάνει»

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 13:18
FOSPHOTOS/Philippos Messinis
Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη (φωτ. αρχείου), η ΝΔ βγαίνει μπροστά λέγοντας αλήθειες ενώ ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι το ιδανικό μοντέλο για την Ελλάδα είναι η Βενεζουέλα.
A- A A+

«Δεν με ανησυχεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει όσα λέει, αλλά μήπως τα κάνει!», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης  σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ FM.

«Αυτή τη στιγμή, ο λαός έχει να κάνει μια μεγάλη επιλογή. Εμείς, λέμε πράγματα που δεν είναι ευχάριστα. Του λέμε το δύσκολο δρόμο. Του λέμε ότι μόνο έτσι, όμως, μπορεί να έχει ελπίδα για αύριο. Ο άλλος υπόσχεται τα πάντα στους πάντες και δεν με ανησυχεί μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει αυτά που λέει. Με ανησυχεί μήπως τα κάνει», υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη, η ΝΔ βγαίνει μπροστά λέγοντας αλήθειες ενώ ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι το ιδανικό μοντέλο για την Ελλάδα είναι η Βενεζουέλα.

«Αυτό το 30% δεν ήταν στο σύνολο του φόρου, αλλά σε μια κατηγορία. Εμείς μιλάμε για 7% παντού. Δεν λέμε «μην πάτε να πληρώσετε», δήλωσε για τη μείωση στον ΕΝΦΙΑ.

«Ρώτησα την κυρία Βαλαβάνη σε κάποιο πάνελ, πώς θα καλύψουν τα χρήματα που πρέπει να πληρώσουμε μέχρι το Μάρτη και μου είπε ότι θα βάλουν ρέπος. Ποιος θα τα πληρώσει; Εδώ, με την τακτική τους και εκεί όπου οδήγησαν τη χώρα, με τους τακτικισμούς, μας υποβάθμισαν και μας έριξαν για πρώτη φορά κάτω», πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

«Λένε ότι θα πάρουν τα ρέπος οι τράπεζες και αυτά τα 7,2 δις, αν τα πάρουν οι τράπεζες, δεν θα πάνε στην αγορά που στενάζει από ρευστότητα», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή