Μπάσκετ: Αποστολές σε Ελευσίνα και Πάτρα για τους «αιώνιους»

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 13:32
UPD:13:34
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με τις συναντήσεις Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός (19:30) και Απόλλωνας Πάτρας-Παναθηναϊκός (18:00) ολοκληρώνεται απόψε η 13η αγωνιστική στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Στην Ελευσίνα η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ουραγό της κατάταξης, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή που έχει απόλυτο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως δήλωσε ο τεχνικός των «σταχυοφόρων», Δημήτρης Κουστένης «το έργο μας είναι πολύ δύσκολο θέλει μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη συγκέντρωση από όλους τους παίκτες για να φανούμε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στην διάρκεια του αγώνα».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Ματ Λοτζέσκι επισήμανε πως «η σημασία και αυτού του παιχνιδιού είναι τεράστια γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, ώστε στο τέλος της κανονικής περιόδου να είμαστε πρώτοι και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ».

Πολύ δυνατός αναμένεται ο αγώνας στην Πάτρα, με τον Απόλλωνα να προέρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (στη Νέα Σμύρνη) και τους «πράσινους» από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, τόσο σαν σύνολο όσο και ατομικά. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να μην δώσουμε εύκολες επιθέσεις και ταυτόχρονα η απόδοση της περιφερειακής άμυνά μας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα» τόνισε ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας, Νίκος Βετούλας.

Ο ομόλογός του στην αθηναϊκή ομάδα, Ντούσαν Ιβάνοβιτς, σημείωσε ότι «ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, κάνει καλή σεζόν και αξίζει τον σεβασμό μας. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις