Σούπερ Λίγκα: Φινάλε στο «Παγκρήτιο» με Εργοτέλη-καλλονή

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 13:18
UPD:13:21
INTIME SPORTS/ARGYRIS MAKRIS

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, καθώς είναι προτελευταίοι στην κατάταξη και χρειάζονται επειγόντως βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία.

A- A A+

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Καλλονή πέφτει απόψε (19:30) η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς η ζημιά που είχε προκληθεί στο «Παγκρήτιο» στάδιο (σκέπαστρο), από την τελευταία κακοκαιρία, αποκαταστάθηκε.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, καθώς είναι προτελευταίοι στην κατάταξη και χρειάζονται επειγόντως βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ ούτε η ομάδα της Λέσβου είναι αδιάφορη καθώς η εντυπωσιακή εκκίνηση που είχε στο φετινό πρωτάθλημα ανήκει πια στο παρελθόν.

Στη μάχη των... πάγκων θα αναμετρηθούν ο Γιάννης Ταουσιάνης, που από υπηρεσιακός έγινε μόνιμος στην τεχνική ηγεσία της ηρακλειώτικγης ομάδας και ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Ματζουράκη πριν από μερικές ημέρες, με τον έμπειρο προπονητή να απολύεται μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2).

Ο τεχνικός των γηπεδούχων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τζανακάκη και Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Βλάχος δεν υπολογίζει στους Βαλιό και Πιπίνη.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις