Σούπερ Λίγκα: Έμειναν στο 0-0 Κέρκυρα και Ξάνθη

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 19:08
UPD:22:44
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
Το παιχνίδι δεν είχε κλασικές ευκαιρίες, εκτός από την φάση του 80ού λεπτού με το δοκάρι του Κλέιτον και θα μπορούσε να πει κανείς ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο.
A- A A+

Κέρκυρα και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μέτριο θέαμα από τις δύο ομάδες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι δεν είχε κλασικές ευκαιρίες, εκτός από την φάση του 80ού λεπτού με το δοκάρι του Κλέιτον και θα μπορούσε να πει κανείς ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο.

Οι «Φαίακες»,που προέρχονταν από το δύο σερί εκτός έδρας ήττες, προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς είχαν τους περισσότερους παίκτες τους σε μέτρια βραδιά. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την ακριτική ομάδα, η οποία διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να βρουν τους διαδρόμους για να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων,

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήταν πιο απειλητική από την αντίπαλό της και στο 70΄ έφτασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Καπετάνου να περνάει λίγο άουτ.

Η κορυφαία στιγμή για τους Ακρίτες στο ματς σημειώθηκε στο 80΄, όταν μετά από την προσπάθεια και το σουτ του Κλέιτον η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις