Μini: Και έκδοση John Cooper Works

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 14:59
UPD:13/01/2015 15:14
A- A A+

Το νέο Μini John Cooper Works συνδυάζει γνήσια αγωνιστική αίσθηση με premium χαρακτηριστικά και την εξελιγμένη προϊοντική ουσία της τελευταίας γενιάς Μini.

Οδηγική απόλαυση στο όριο και πολλαπλά χαρίσματα χάρη στην τεχνολογία του κινητήρα, της ανάρτησης και της αεροδυναμικής που προέρχεται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για το εξωτερικό και το εσωτερικό. Αυξημένη διαφοροποίηση από το τρίθυρο Μini υπογραμμίζει το διαφορετικό χαρακτήρα του μοντέλου. Ισχυρότερος κινητήρας από ποτέ σε μοντέλο μαζικής παραγωγής της βρετανικής premium μάρκας.

Δίλιτρος, τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας βασισμένος στην αγωνιστική τεχνογνωσία της τελευταίας γενιάς κινητήρων μονάδων με Τεχνολογία Μini TwinPower Turbo Technology. Αυξημένη ισχύς στα 170kW/231 hp, σπορ καμπύλη ισχύος και συναρπαστικός ήχος κινητήρα χάρη στην ειδική σχεδίαση των εμβόλων, του υπερσυμπιεστή και του συστήματος εξαγωγής, κατανάλωση μικτού κύκλου Ε.Ε.: 6,7 λ/100 χλμ, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 155 γμ/χλμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή