Ισοπαλία (1-1) στην Κομοτηνή για Πανθρακικό και Ατρόμητο

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:12
UPD:19:29
ACTION IMAGES /ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 11ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ξεκίνησε καλύτερα και πίεσε στο πρώτο τέταρτο, χωρίς πάντως να χάσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είδαν την κεφαλιά του Ίγκορ να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ στο 27ο λεπτό.

Οι «Ακρίτες» εκμεταλλεύτηκαν το δικό τους καλό διάστημα και στο 41΄ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Κούρος ανέτρεψε τον Βραζιλιάνο επιθετικό και πρώτο σκόρερ του Πανθρακικού.

Ο Ίγκορ ήταν ψύχραιμος και εύστοχος από τα 11 μέτρα στο 42΄, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και να ζητούν επανάληψη για αντικανονική εκτέλεση (σταμάτημα) του σκόρερ, τον τεχνικό τους Ρικάρντο Σα Πίντο να αποβάλλεται και τον Γκορμπούνοφ να δέχεται κίτρινη κάρτα.

Τελικά οι Περιστεριώτες έφτασαν στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό με διπλή προσπάθεια του Παπάζογλου: ο πανύψηλος επιθετικός απείλησε αρχικά με κεφαλιά, ο Αθανασιάδης απέκρουσε ασταθώς και ο επιθετικός του Ατρόμητου παίρνοντας το ριμπάουντ έκανε το 1-1.

Η είσοδος των Ναπολεόνι, Μπρίτο στις θέσεις των Γεωργίου, Κατσουράνη είχε στόχο να κάνει την αθηναϊκή ομάδα πιο επιθετική, αλλά αν εξαιρεθεί ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Ούμπιδες που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, ουδέν αξιόλογο σημειώθηκε ως τη λήξη του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις