«Αντίο» με χατ-τρικ ο Μιλιάζες στο 3-2 του ΟΦΗ με Κέρκυρα

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:08
UPD:19:11
ACTION IMAGES/Stefanos Rapanis
A- A A+

Ο Κάρλος Μιλιάζες το μεσημέρι αποχαιρέτησε τους φίλους του ΟΦΗ μέσω Facebook και λίγες ώρες αργότερα «κέρασε» τους συμπαίκτες του ένα… χατ-τρικ στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, στον οποίο υπήρξε ο πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του στη «χρυσή» νίκη με 3-2.

Ο Πορτογάλος μέσος ήταν εκείνος που άνοιξε (αλλά και έκλεισε) το σκορ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο 27΄, όταν στη σέντρα του Μερεμπασβίλι κατέβασε την μπάλα και με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Σετκούς, ενώ με την ίδια ψυχραιμία στάθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των «Φαιάκων» για να τον «εκτελέσει» από τα 11 μέτρα, στο 68΄.

Μια φάση που αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα καθώς ανέτρεψε τις ισορροπίες, αφού η Κέρκυρα βρέθηκε και να ισοφαρίζεται ενώ προηγούνταν αλλά και να μένει με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βενέτη, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή, στο σουτ του Στάθη.

Νωρίτερα, η ομάδα του Ιονίου είχε αρχικά φτάσει στην ισοφάριση με τον Καϊκούτ στο 38΄, από πάσα του Ναγιάρ, ενώ προηγήθηκε στο 48΄ με τον Μαρκόφσκι, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκε την μπάλα στο πίσω δοκάρι από τη σέντρα του Κόντου.

Μετά την ισοφάριση και έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΟΦΗ πίεσε πολύ την αντίπαλό του, έχασε ευκαιρίες και τελικά έφτασε στο τρίτο γκολ στο 83΄ ξανά με τον Μιλιάζες, και πάλι με (καθαρό) πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ζουμπουλάκης ανατρέποντας τον Κουτσιανικούλη, κάνοντας ευτυχισμένο το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις