Κύπελλο Ελλάδας (2ος όμιλος): Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 19:10
UPD:19:28
ICON
A- A A+

«Βόμβα» στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς ο περυσινός φιναλίστ, ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μετά τη «λευκή ισοπαλία» στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, η οποία μαζί τον ΠΑΣ Γιάννινα, που νίκησε 2-1 την Καλαμαριά, πήραν τα δύο εισιτήρια για τους «16» από τον 2ο όμιλο.

Ακίνδυνος για ακόμη ένα παιχνίδι ο «Δικέφαλος», πλήρωσε την κακή κατάσταση στην οποία φαίνεται ότι βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του χάνοντας ακόμη έναν στόχο, μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη απείλησαν ουσιαστικά τους (υπέρτερους) «Φαίακες» μόνο στο 76΄, όταν η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ είχαν διαμαρτυρηθεί στο 24΄ για χέρι αμυντικού της Κέρκυρας σε γύρισμα του Κάτσε στην περιοχή.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι η μακεδονική ομάδα είχε κάκιστη παρουσία σε όλους τους αγώνες της στον όμιλο, είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λίγκας δεν κατόρθωσε να κάνει νίκη και τερμάτισε τελευταίος στον όμιλο! 

Στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων», που ήταν επίσης ντέρμπι καθώς η Καλαμαριά διεκδικούσε επίσης πρόκριση, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με τον Γιάκο, αλλά στο 36΄ από λάθος του Σκόνδρα ο Τσούτσης ισοφάρισε. 

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε στο 64ο λεπτό με το πέναλτι του Μανιά, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου σε ανατροπή του Γιάκου. Ο ΠΑΣ νίκησε 2-1 και με τους τρεις βαθμούς προκρίθηκε ως πρώτος, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. 

Η τελική κατάταξη: ΠΑΣ Γιάννινα 7, Κέρκυρα 4, Απόλλων Καλαμαριάς 3, ΠΑΟΚ 2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις