Ολυμπιακός: Πάει με Μίτσελ στην Ξάνθη

Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 00:50
UPD:00:59
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο Μίτσελ (φωτ. αρχείου) ήταν παρών στην χθεσινή πολύωρη σύσκεψη κορυφής που έγινε με αποκλειστικό θέμα τα μεταγραφικά παρά τις φήμες για απομάκρυνση του.

A- A A+

Με το Μίτσελ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα μεταβεί, εκτός απρόοπτου, ο Ολυμπιακός στη Ξάνθη, όπου θα διεξαχθεί το ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής (11ης) την προσεχή Κυριακή.

Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά και με αφορμή την προβληματική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Ισπανού προπονητή από το λιμάνι «φούντωσαν», παρ' όλα αυτά με βάση τα όσα έγιναν στη διάρκεια της Δευτέρας θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον, μέχρι το παιχνίδι με τους Ακρίτες δεν φαίνεται να υπάρχει.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο facebook ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυσνης του Μίτσελ, βάλλοντας ταυτόχρονα προς μερίδα των ΜΜΕ και τον τρόπο που παρουσίασαν τα πράγματα. Ο ισπανικός Τύπος παράλληλα υποστήριζε πως ήταν θέμα χρόνου η απομάκρυνση του συμπατριώτη τους από τον πάγκο των Πειραιωτών, ωστόσο, ο ίδιος ο Μίτσελ ήταν παρόν στην χθεσινή πολύωρη σύσκεψη κορυφής που έγινε με αποκλειστικό θέμα τα μεταγραφικά.

Η απόκτηση 2-3 παικτών σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα και ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας είναι ειλημμένη και σύντομα, ίσως και εντός της εβδομάδας αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις