Σούπερ Λίγκα: Δύσκολα ο Ολυμπιακός, 2-1, τον Πλατανιά

Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 16:51
UPD:16:59
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης, ενώ εμφάνισαν γι' άλλη μια φορά τα γνωστά αμυντικά κενά τους, τα οποία, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς στο πρώτο 45λεπτο.

A- A A+

Σε απόσταση... αναπνοής από τον ΠΑΟΚ παραμένει ο Ολυμπιακός, που έστω και δύσκολα επιβλήθηκε με 2-1 του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η 7η νίκη του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο σε 9 ματς (έχει ακόμη μία ισοπαλία και μία ήττα) ήταν αρκετά δύσκολη, ενώ και η εικόνα της ομάδας του Μίτσελ δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτή του προηγούμενου αγώνα με την Καλλονή και το επιβλητικό 5-0 στη Λέσβο.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, τουλάχιστον, μέχρι το 70ο λεπτό, ενώ εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε κι άλλες δύο μεγάλες φάσεις για να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους.

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός του πρώτου 45λεπτου, παρ' όλα αυτά στάθηκε τυχερός και προηγήθηκε στο σκορ με το «ξερό» σουτ του Εντινγκά στο 17ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης, ενώ εμφάνισαν γι' άλλη μια φορά τα γνωστά αμυντικά κενά τους, τα οποία, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς στο πρώτο 45λεπτο.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, περιόρισε τα ατού του αντιπάλου και προσπάθησε με... φαρμακερές αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά.

Στο 7΄ από το λάθος του Μαζουακού ο Τσουράκης πλάσαρε το Ρομπέρτο, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά το σουτ του Τόρες από καλή θέση δε βρήκε το στόχο του.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί στο 24΄ με την προβολή του Μπενίτες να περνάει άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολιμπά έδιωξε με γροθιές το σουτ του Τσόρι Ντομίνγκες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους Χανιώτες. Ο Τόρες έδωσε την ασίστ στον Αγκιλέρα, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ισοφαρίσει στο 50ό λεπτό και να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Το γκολ της ισοφάρισης «ξύπνησε» κάπως τους παίκτες του Μίτσελ που σιγά-σιγά ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 70΄  χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1,  όταν ο Ντομίνγκες με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολιμπά.

Μετά από 2 λεπτά ο Πλατανιάς έχασε τεράστια ευκαιρία να «παγώσει» το Καραϊσκάκη, με τρεις παίκτες να βγαίνουν στην αντεπίθεση έναντι ενός του Ολυμπιακού, αλλά η πάσα που έγινε στον Τόρες ήταν κάπως δυνατή και ο Ρομπέρτο πρόλαβε να διώξει το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (73΄) οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Από δεξιά μέσα στην περιοχή ο Ντομίνγκες έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Μήτρογλου  σε άδεια εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις