Αύριο το απόγευμα (15:00) θα συνεχιστεί ο αγώνας των Ιωαννίνων

Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 22:55
UPD:23:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός εξέφρασαν από κοινού την επιθυμία προς τη Σούπερ Λίγκα να συνεχιστεί ο μεταξύ τους διακοπείς αγώνας αύριο το απόγευμα (15:00), οπότε η διοργανώτρια δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, το επιβεβαίωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ, κι εκείνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση που θα πιστοποιεί ότι η αναμέτρηση θα συνεχιστεί αύριο για το υπόλοιπό της.

EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μποροβήλος, από τη στιγμή που το αίτημα είναι κοινό και ενυπόγραφο δεν υπήρχε άλλη λύση από την ικανοποίησή του εκ μέρους της Σούπερ Λίγκας, παρότι ο σχετικός κανονισμός απαιτεί παρέλευση τουλάχιστον 24 ωρών σε αυτή την περίπτωση. 

EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Αυτό, άλλωστε, είναι και το πιο πρακτικό, καθώς την Τετάρτη η ομάδα των Ιωαννίνων έχει αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, οπότε αν το παιχνίδι ξεκινούσε αύριο στις 19:30 δεν θα είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες 48 ώρες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ταξίδι στην Κρήτη για το ματς με τα Χανιά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το 40ό λεπτό με τις καθυστερήσεις που έχει σημειώσει ο διαιτητής Αρετόπουλος, ενώ οι αντίπαλοι θα παραταχθούν με τις ενδεκάδες που είχαν όταν σημειώθηκε η διακοπή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις