Διακόπηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 20:57
UPD:22:56
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Οριστική διακοπή αποφάσισε ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Η αιτία έχει να κάνει με την ομίχλη που επικρατούσε στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» και η οποία καθιστούσε αδύνατη τη συνέχεια του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου αλλά διακόπηκε για πρώτη φορά στο 15ο λεπτό. Ύστερα από αναμονή μισής ώρας ο άρχων της αναμέτρησης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, αλλά η συνάντηση διακόπηκε για δεύτερη φορά στο 23΄.

EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η τρίτη προσπάθεια για να συνεχιστεί ο αγώνας διήρκεσε μόλις επτά λεπτά, αφού στο 30΄ ο διαιτητής από τα Τρίκαλα τον διέκοψε οριστικά, με το αποτέλεσμα ισόπαλο 0-0 τη στιγμή της διακοπής.

Την απόφαση για την τύχη της συνάντησης θα λάβει η διοργανώτρια Σούπερ Λίγκα. Βάσει του κανονισμού ο αγώνας θα  πρέπει να συνεχιστεί αύριο με ίδια ώρα έναρξης (19:30).

EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Επειδή όμως ακολουθεί ματς Κυπέλλου για την ομάδα της Ηπείρου την ερχόμενη Τετάρτη, που σημαίνει ότι δεν θα έχει συμπληρωθεί το εκ του κανονισμού απαιτούμενο 48ωρο από τον ένα αγώνα ως τον άλλο, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει την εξέλιξη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις