Ισοπαλία (1-1) στη Βοιωτία για Λεβαδειακό και Εργοτέλη

Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 19:07
UPD:19:20
Icon/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

To αποτέλεσμα δεν εξυπηρέτησε κανέναν από τους αντίπαλους, αφού οι μεν γηπεδούχοι έφτασαν στους 15 βαθμούς και παραμένουν πλησίον της ζώνης του υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 11 και είναι πάντοτε προτελευταίοι.

A- A A+

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των… «μικρομεσαίων» της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Εργοτέλη, που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ένα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε κανέναν από τους αντίπαλους, αφού οι μεν γηπεδούχοι έφτασαν στους 15 βαθμούς και παραμένουν πλησίον της ζώνης του υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 11 και είναι πάντοτε προτελευταίοι.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το πιο εντυπωσιακό διάστημα της αναμέτρησης, αφού σε αυτή την περίοδο αμφότεροι οι αντίπαλοι σημείωσαν από ένα γκολ, στις πρώτες τελικές προσπάθειές τους!

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 7΄ με τον Σοτέλο, ο οποίος -σε αντίθεση με τις απίστευτες ευκαιρίες που είχε χάσει εναντίον του ΠΑΟΚ- πλάσαρε σωστά τον Καβουσάκη, μετά την κάθετη πάσα του Μιλοσάβλιεφ.

Ο Λεβαδειακός δεν χάρηκε πάντως την πρωτοπορία παρά μόνο για τρία λεπτά, καθώς στο 10΄ ο Γιουσούφ νίκησε με πλασέ τον Σηφάκη γράφοντας το 1-1, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό.

Στο 41ο λεπτό ο Σοτέλο βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ο οποίος αυτή τη φορά βγήκε νικητής και μάλιστα εις διπλούν, αφού εξουδετέρωσε και τη δεύτερη προσπάθεια του Αργεντινού επιθετικού.

Οι Κρήτες πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν καλές στιγμές με το φάουλ του Κοζορώνη που απέκρουσε δύσκολα ο Σηφάκης (56΄) και την επέμβαση του ίδιου στο σουτ Καζναφέρη (58΄), για να χάσει νέα ευκαιρία ο Σοτέλο για τον Λεβαδειακό, στο 59΄.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να «κλέψει» τους βαθμούς στις καθυστερήσεις και παραλίγο να τα καταφέρει, καθώς ένα εντυπωσιακό σουτ του Παμλίδη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ λίγο αργότερα και σε γύρισμα του Γιουσούφ οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις