Μπάσκετ: Επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες με 85-77 επί του Ρεθύμνου

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 22:14
UPD:22:18
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Με το Μενσά-Μπονσού να κάνει…όργια στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ, η Ένωση επικράτησε 85-77 του Ρεθύμνου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ ήταν «όλα τα λεφτά» στο ματς. Με μία προπόνηση όλη κι όλη (ήρθε το Σάββατο το πρωί στην Αθήνα) ήταν αυτός που με τους 23 πόντους που πέτυχε και τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε συνέβαλλε τα μέγιστα για να διακοπεί το αρνητικό σερί των δύο σερί ηττών που προερχόταν η ομάδα του.

Ο 31χρονος παίκτης είχε ισάξιους συμπαραστάτες, τους Ινγκλις και Ντελινικάιτις, οι οποίοι πέτυχαν 24 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Το ματς κρίθηκε εν πολλοίς στο ξεκίνημα του δεύτερου 10λεπτου, όταν η Ένωση ξέφυγε με 32-17, με σερί 12-0 που ξεκίνησε από τα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου και ολοκληρώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού της δεύτερης.

ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Μετά από 4 σερί νίκες το Ρέθυμνο γνώρισε την ήττα (4η στο πρωτάθλημα). Οι Κρήτες «πλήρωσαν» το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο που έκαναν, διάστημα στο οποίο δέχτηκαν 50 πόντους.

Η ομάδα του Σκουρτόπουλου πίεσε στο δεύτερο μέρος και με καλή άμυνα κατέβασε τη διαφορά στο -9 στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, αλλά με σερί 5-0 η ΑΕΚ ξαναπήρε διαφορά 13 πόντων (74-61) και το ματς τελείωσε περίπου 4.30 πριν το τέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις