Μουρίνιο: Καμία πιθανότητα για Μέσι

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 13:34
UPD:15:21
REUTERS/GONZALO FUENTES

Όπως όμως εξήγησε ο τεχνικός της Τσέλσι σε συνέντευξή του στη Sport Bt «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί αυτό, επειδή υφίστανται κανόνες για το οικονομικό ''ευ αγωνίζεσθαι'' (financial fair play) που πρέπει να τηρούνται» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ένα σενάριο που είχε κυκλοφορήσει εσχάτως και ήθελε την Τσέλσι να εξετάζει την προοπτική απόκτησης του Λιονέλ Μέσι καλλιέργησε την ελπίδα στις τάξεις των φίλων των ''μπλε'', αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο τούς επανέφερε στην πραγματικότητα. 

Οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων θέλουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κοντά στην έξοδο από τους Καταλανούς, οπότε με βάση αυτή την υπόθεση είναι αδύνατον να μην υπάρξει σύλλογος κορυφαίου επιπέδου στον πλανήτη που να μην ενδιαφερθεί.

Όπως όμως εξήγησε ο τεχνικός της Τσέλσι σε συνέντευξή του στη Sport Bt «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί αυτό, επειδή υφίστανται κανόνες για το οικονομικό ''ευ αγωνίζεσθαι'' (financial fair play) που πρέπει να τηρούνται».

Ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής, εκτός των άλλων, εξήρε τον αρχηγό της ομάδας του, Τζον Τέρι. «Όταν επέστρεψα στο Λονδίνο η καριέρα του ήταν σε παρακμή, τώρα όμως νομίζω ότι παίζει όπως πριν από 10 χρόνια» είπε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις